- Advertisement -

archiveУкажувач

КолумниПравда

Предизвици пред одредбите на Законот за укажувачи

Автор: Проф.Д-р Лазар Јовевски Со Законот за укажувачи се уредува заштитеното пријавување, правата на укажувачите, и постапувањето и обврските на институциите...