Евакуирани учениците во средното уметничко училиште, полицијата во близина испитуваше дојава за бомба

Повеќе од пред еден час беа евакуирани сите ученици и наставници од Средното уметничко училиште „Лазар Личеновски“ во Скопје. Ученците

Прочитај повеќе