Унијата на Независни и Автономни Синдикати на Македонија-(УНАСМ) со поддршка за протестите на гранските синдикати при КСС

Унијата на Независни и Автономни Синдикати на Македонија (УНАСМ) со безрезервна поддршка за протестите на гранските синдикати при Конфедерација на

Прочитај повеќе

УНАСМ со поддршка на штрајкот на СОНК

Унијата на независни и  автономни синдикати дава потполна поддршка на генералниот штрајк на СОНК којшто започнува од понеделник (11 април).

Прочитај повеќе

Потполна поддршка на УНАСМ за протестот на гранските синдикати при КСС

Уште еден од националните синдикати во Македонија, Унијата на независни и автономни синдикати на Македонија (УНАСМ) даде потполна поддршка на

Прочитај повеќе

Меѓународната конфедерација на синдикати со поддршка на протестот на КСС!

Меѓународната конфедерација на синдикати (ИТУК) која на светско ниво здружува повеќе од 200 милиони работници во 163 земји и територии

Прочитај повеќе