Меморандум за соработка меѓу ФИТР и УНИБанка за полесно финансирање за стартапите

Фондот за иновации и технолошки развој и УНИБанка потпишаа Меморандум за меѓусебна соработка, со кој се отвораат нови можности за

Прочитај повеќе

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: Самостоен референт за спречување перење пари

Прочитај повеќе

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Ако твојата желба е работа во банка, во динамична атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Лидер: По СДСМ се обрука и Уни банка: Ги натерале своите вработени да играат на спот!

По спотот на СДСМ од Прилеп, каде членови на партијата танцуваа на познатиот светски предизвик #JerusalemaChallenge, а кои подоцна предизвика

Прочитај повеќе

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: Ревизор во Дирекција Внатрешна ревизија Потребни

Прочитај повеќе

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: Администратор за системски софтвер Образование: VII

Прочитај повеќе

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: Референт во експозитура Струмица Дирекција мрежа

Прочитај повеќе