Независниот синдикат на градежници бара преиспитување на одлуката за Универзална сала

Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно

Прочитај повеќе

Вработените во Универзална сала неколку месеци не земале плата

Вработените во Универзална сала немаат земено плата веќе неколку месеци. Како што вели Тања Стефанова, вработена во Универзална сала, односно штотуку

Прочитај повеќе