Албанија го проширува опсегот за задолжителна вакцинација и ги заострува мерките за заштита

Техничкиот комитет на експерти за справување со пандемијата со Ковид-19, одлучи вакцинацијата, освен за здравствените, просветните и универзитетски работници и

Прочитај повеќе