СПМ: Министре Спасовски, набавката на униформа е законска обврска а не Ваша “милост”

Почитуван наш и единствен Министре Оливер! Најпрвин, да Ви честитаме, што после 5 години раководење, решивте, конечно, заради “твоја милост”

Прочитај повеќе

Затворските полицајци немаат унифицирани униформи

Затворските полицајци немаат соодветни униформи, вели Претседателот на синдикалната организација на КПУ Затвор – Скопје, Стојче Јовановски, при синдикатот на

Прочитај повеќе