archiveунија

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

ССНМ повторно го отвора конкурсот за „Награда од Европската Унија за истражувачко новинарство“

По прекинувањето на конкурсот поради пандемијата, Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници повторно го отвара конкурсот за истражувачки стории...
ЕкономијаСветСветот на работникотСиндикат

ЕТУК: Доколку економската помош дојде предоцна, во ризик ќе бидат 28 % од работните места

Економската помош за спасување на работните места на Европската унија ќе се спроведе предоцна, доколку не се имплементира оваа недела,...
1 2 3 10
Page 1 of 10