УНИ Банка продолжува со поддршката за равој на дигиталните бизниси и претпримеништвото

По успешното потпишување на договор со Фондот за Иновации и Технолошки Развој (ФИТР) на Македонија, со кој се даваат големи

Прочитај повеќе

УНИ Банка вработува: Раководител на експозитура

УНИ Банка отвори слободна работна позиција:Раководител на Експозитура – Тетово Кандидатот потребно е да ги има следните квaлификации: Работно искуство

Прочитај повеќе

Уни банка вработува…

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: Деловен асистент на Управен одбор Кандидатот

Прочитај повеќе

Уни банка вработува…

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: Директор на Дирекција Сигурност   Кандидатот треба

Прочитај повеќе