Гевгелија: По вториот уписен рок во СОУ „Ј. Јосифовски“ – слободни уште 134 места

Во вториот уписен рок за запишување на ученици во учебната 2019/2020 година, во СОУ„Јосиф Јосифовски“ во Гевгелија, во прва година

Прочитај повеќе