Тесла го „украл“ ко-основачот на Airbnb – важен човек во Управниот одбор

Тесла го именувал ко-основачот на Airbnb, дизајнерот и милијардерот Џо Гебија како независен член во својот Управен одбор. Назначувањето на

Прочитај повеќе

„Гранит“ на 40 менаџери, директори и раководители ќе подели награди од 455.000 евра

„Гранит“ по неконсолидираниот биланс 2020 година ја заврши со оперативна загуба. Добивката е резултат на дивидендата исплатена лани од акциите

Прочитај повеќе

Битиќи: Четирите пакети економски мерки ги намалија негативните ефекти од кризата

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи оствари онлајн средба со Управниот одбор на

Прочитај повеќе