Левица: Вишиот Управен суд во заложништво на ДУИ ја уважи жалбата на Еуромакс

Вишиот Управен суд со скандалозна пресуда ја уважи жалбата на компанијата „Еуромакс“ за рудникот на смртта Иловица и повторно ја

Прочитај повеќе