Преку Фејсбук се заканил дека во автобуси има бомби

В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа Фејсбук добил заканувачки пораки од профил  на

Прочитај повеќе

Македонски бизнис сектор: Фирми со управител и без вработени со обрт од 200 милиони евра

Обрт од речиси 200 милиони евра во минатата година направиле 442 фирми со управител и без ниту еден вработен од

Прочитај повеќе