Внимавајте кога подигнувате готовина од банкомат, забележани се поставени уреди за копирање на податоци

Секторот за компјутерски криминал при МВР информираше дека во изминатиот период пристигнати се неколку пријави од страна на домашна банка

Прочитај повеќе

Градските власти се спротивставија: „Спречете го преместувањето на Горење“

Градоначалникот на Велење, Бојан Контиќ го повикал словенечкиот Премиер Марјан Шарец да ја спречи централизацијата на земјата. Контиќ од Шарец

Прочитај повеќе