- Advertisement -

archiveуредник

Правда

Уредникот на „Инфомакс“ осуден на условна казна затвор од шест месеци

Уредникот на порталот „Инфомакс“, Александар Митовски доби условна казна затвор од шест месеци, а пресудата беше изречена денеска во Основниот...