Уролог од Кумановската болница позитивен на Ковид -19, се тестираат уште 75 здравствени работници

Доктор специјалист од Одделението за урологија во Општата болница Куманово е позитивен на коронавирус, потврдија од Центарот за јавно здравје

Прочитај повеќе