archiveуслуга

ЕкономијаЗанимливостиСвет

Зошто трошиме пари на луксузни работи, а штедиме на ситници?

Според едно истражување, луѓето во просек оставаат 20 проценти поголем бакшиш во рестораните, пишува Брајт Сајд. Истовремено, никој од нив...