Продолжува поддршката за македонската економија ДДВ за занаетчиски услуги го намалуваме од 18 на 5 отсто

Прес-конференција, Даниела Маркоска, пратеничка на СДСМ   Во период на сериозна глобална здравствена и економска криза, Владата предводена од СДСМ

Прочитај повеќе

Охриѓани се жалат на слаби приходи оваа туристичка сезона

Главната летна туристичка сезона што полека изминува потфрли по сите параметри, и од посетеноста и од остварениот промет. Причините се

Прочитај повеќе