Игротеките и сродните дејности изнесоа барање за 4 мерки за поддршка

Групацијата на забавни и рекреативни дејности во рамки на Услужната комора при Сојуз на стопански комори на Македонија, достави четири

Прочитај повеќе

Услужна Комора: Да се одложи исплаќањето на К-15 до наредната година

Услужната комора на Македонија ја презентира состојбата во секторот транспорт, кој во моментов се соочува со бројни предизвици.  Транспортерите имаат

Прочитај повеќе