Најмногу слободни работни места во услужните дејности и продажбата

Во второто тримесечје од 2021 година стапката на слободни работни места изнесува 1,78 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Најголем

Прочитај повеќе

Најголем број на слободни слободни работни места, 2,044 има во услужните дејности

Според податоците на Државниот завод за статистика, во четвртото тримесечје од 2020 година, стапката на слободни работни места изнесува 1.57

Прочитај повеќе

ДЗС: Најголем број слободни работни места во услужните дејности и продажба

Во третото тримесечје од 2020 година, стапката на слободни работни места изнесува 1.69 проценти, покажуваат податоците на Државниот завод за

Прочитај повеќе