- Advertisement -

archiveусогласување на пензиите

МакедонијаСиндикат

ПСМ го честита денот на пензионерите и бара усогласување на пензиите

По повод денот на пензионерите на Р. Македонија, 20 септември, ексклузивно за Работник, Пензионерскиот синдикат на Македонија при КСС, го...