- Advertisement -

archiveУстав на РМ

Правда

Владата ги повлекува предлог-измените на Законот за јавни собири

Владата на Република Северна Македонија ги слушна забелешките на граѓанските организации за најавените предлог-измени на Законот за јавни собири и...