Плата од 26.800 до 36.700 денари – Цементарница Усје ВРАБОТУВА на повеќе позиции

Цементарница УСЈЕ АД Скопје е производител на цемент и на други градежни материјали. Како членка на Групацијата ТИТАН, работи според најдобрите

Прочитај повеќе

Емисиите од работата на Цементарница УСЈЕ се под граничните вредности

Емисиите од работата на Цементарница УСЈЕ постојано се под граничните вредности определени со Закон. Од 2007 година, емисиите на Цементарница

Прочитај повеќе

УСЈЕ со донација за Клиниката за хируршки болести Св. Наум Охридски од Скопје

Медицинскиот персонал од Универзитетската клиника за хируршки болести Св. Наум Охридски во Скопје доби целосно реновирани заеднички простории, со што

Прочитај повеќе

УСЈЕ донираше медицинска опрема и апарати во јавното здравство во вредност од 100.000 евра

Од почетокот на здравствената криза предизвикана од Ковид 19 вирусот, Цементарница УСЈЕ во континуитет му дава поддршка на јавното здравство

Прочитај повеќе

Како тоа одеднаш дишиме чист воздух?

Автор: Бобан Илијевски Последнава недела се изнаслушавме афери во однос на употреба на отпад за гориво во некои фабрики во

Прочитај повеќе

УСЈЕ: Невистини и паушални тврдења се неодговорни и ја доведуваат во заблуда јавноста

Цемантарница УСЈЕ е отворена компанија и, како и досега, и денес ги отворивме вратите и ги поканивме граѓаните кои дојдоа

Прочитај повеќе