Кузеска: СОНК продолжува со уцени кои се единствено на штета на учениците, наставата и родителите

Почитувани, правото на штрајк е уставно загарантирано, но исто така и правото на образование. Местото на децата е во училиштата

Прочитај повеќе

САДУ: Се што ветија ништо не исполнија, само непотизам, закани и уцени

Од Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ при Конфедерација на слободни синдикати на Македонија – КСС,

Прочитај повеќе