Царовска: Секое училиште што ги исполнува условите може да организира настава со физичко присуство

Учебната година може да почне со комбиниран модел и секаде каде што се исполнети условите од здравствените протоколи наставата ќе

Прочитај повеќе

СОНК: Доколку не бидат прифатени нашите барања, многу веројатно е дека новата учебна година нема да започне

Помина повеќе од еден месец, од последниот протест на Конфедерацијата на слободни синдикати, каде што гранков синдикат е и Самостојниот

Прочитај повеќе