Професор Мемеди: Новата концепција ќе им овозможи на учениците да бидат истражувачи и да учат со разбирање и логика

Слабите резултати на македонските ученици остварени на меѓународните тестирања досега, препораките на ОЕЦД и други меѓународни организации, но и анкетата

Прочитај повеќе

Царовска на онлајн состанок со директорите: Успешно заврши оценувањето за првото тромесечје

Министерката за образование и наука Мила Царовска на онлајн состанок со директорите и наставниците од основни и средни училишта разговараше за текот

Прочитај повеќе