Училишниот прибор поскап за 50 отсто, за прваче во просек потребни до 100 евра

Пред почетокот на учебната година, родителите веќе почнаа да ги подготвуваат своите деца за училиште. Се купуваат тетратки, училишен прибор,

Прочитај повеќе