Матурантите кои имаат училишна матура на протест, бараат можност да го продолжат образованието

Средношколците кои лани не положиле државна матура, бараат и тие како и овогодинешните матуранти да бидат изземени, односно да не

Прочитај повеќе

30 родители во Штип денес протестираа пред ОУ „Тошо Арсов“. Бараат на нивните деца да им се врати наставничката.

30 родители од ОУ „Тошо Арсов“ во Штип денес протестираа  пред училишната зграда. Од директораката на училишттот Фросина Маџарова бараа

Прочитај повеќе