Изборот на членови на училишни одбори преку јавен натпревар е чекор напред кон деполитизација

Синдикатот „Препород“ денеска во соопштение истакнал дека најавите на загрепскиот и сплитскиот градоначалник за изборот на членовите на училишните одбори

Прочитај повеќе