Шаќири: обезбедивме неповратен грант од 3 милиони евра за модернизација на условите во училишните спортски сали

Северна Македонија добива неповратен грант во висина од 3 милиони денари кои ќе бидат инвестирани за реконструкција на 30 постоечки

Прочитај повеќе