Кампањата „Учи паметно, работи стручно” промовирана во средното училиште „Димитар Влахов”

Министерот за образование и наука, Јетон Шаќири денеска го посети средното стручно училиште „Димитар Влахов” во Скопје каде се одржа отворен ден

Прочитај повеќе