Царовска и Шабани на средба со студентите од УЈИЕ: младинскиот стандард е висок приоритет на државните политики

Грижата и посветеноста на државата кон младите влијае на нивното задоволство и желбата да се реализираат како личности во својата

Прочитај повеќе