КОЛКУ ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМИ ИЗНОСОТ НА ФАКТУРИТЕ ЗА СТРУЈА?

Дури 99,2 проценти од домаќинствата, според потрошувачката на електрична енергија влегуваат во првата и во втората тарифа, покажуваат податоците што

Прочитај повеќе