Колку навистина се ценат фармацевтите и како често се случува да работат како продавачи во аптеките!?

Порано имаа звање дипломиран фармацевт, а денес по студирањето и поминати пет години на Фармацевтскиот факултет добиваат звање магистер по

Прочитај повеќе

ССКЦ го осудува вербалниот и физичкиот напад врз дежурна докторка и присутниот медицински персонал

Самостојниот Синдикат на Клинички центар – ССКЦ  го осудува вербалниот и физички напад врз дежурната докторка и присутниот медицински персонал

Прочитај повеќе