Алкалоид со медиумска доминација во фармацевтската индустрија

Следниот приказ ја одразува медиумската присутност на 10-те Акционерски Друштва кои се дел од МБИ10 индексот на Македонската Берза. Мониторингот на ПИКАСА

Прочитај повеќе

Деспотовски најави нови 15 инвестиции кои ќе отворат околу 5,500 работни места

Потпишани се договори за две нови инвестиции во последните четири месеци. Била најавен и нов договор за инвестиција, компанијата Магна

Прочитај повеќе