WOOD & Company со препорака да се чуваат акциите на Алкалоид

WOOD & Company, реномираната инвестициска компанија со седиште во Прага, ја објави анализата за најдобрата фармацевтска компанија во земјава ,,Алкалоид”.

Прочитај повеќе