Земјоделската, фармацевската и автомобилската индустрија ќе се први погодени од кризата

Воениот конфликт во Украина има големо индиректно влијание врз производствените процеси на компаниите. Кризата е причината за намалување на обемот

Прочитај повеќе

Почина првиот здравствен работник во Македонија

Фармацевтската комора на Макдонија преку соопштение испратено д јавноста извести дека почина првиот здравствен работник во Македонија, како последица од

Прочитај повеќе