Во Албанија задолжителна вакцинација и за администрацијата, полицијата и фармацевтските работници

По задолжителната вакцинација против Ковид-19 за лекарите, наставниците и студентите, албанското министерство за здравство најави дека истото ќе важи и

Прочитај повеќе