Царовска: со поддршка на Алкалоид отворивме дуална паралелка за фармацевтски техничар во средното медицинско училиште во Скопје

Постојано се зголемува интересот кај бизнис заедницата за вклучување во реализација на концептот на дуално образование во средните стручни училишта

Прочитај повеќе