Анализа на Фајнанс Тинк на Предлог – Буџетот за 2022 година

Став бр. 54 на Фајнанс Тинк за Предлог  – Буџетот за 2022 година:  Министерството за финансии го објави предлог-Буџетот за 2022

Прочитај повеќе