Судската администрација денеска излезе на протест за да ја зголеми платата на судиите

Судската администрација излезе на еден ипол часовен протест за да ја зголеми и онака големата плата на судиите. Судската администрација

Прочитај повеќе

Новинарството се наоаѓа во фаза на самоуништување…

Новинарството се наоѓа во фаза на самоуништување, преполно е со дезинформации и полувистини, а акредитирањето на новинарите нема да го

Прочитај повеќе