Водопад од облаци: Природен феномен во Русија

Туристите во близина на Новоросијск во Русија имаа можност да уживаат во оваа необична глетка Неколку туристи од Сибир присуствуваа

Прочитај повеќе

Луѓето од Пула мислеа дека е НЛО феноменот што го видоа на небото. Астрономот објасни за што станува збор

Пулјани забележаа феномен на небото ноќта од сабота до недела околу 3:40 часот, поради што некои веднаш заклучиле дека е

Прочитај повеќе