- Advertisement -

archiveФер за потрошувачот

ЕкономијаМакедонија

45 домашни компании се стекнаа со сертификатот „Фер за потрошувачот

Вкупно 45 компании денеска добија сертификат „Фер за потрошувачот“ за компании со јасно дефинирани правила за заштита на безбедноста и...