ОДЛИЧНО СПАКУВАНА ЛОКАЛНА ПРИКАЗНА ПО СВЕТСКИ СТАНДАРДИ – КОЛОВРТ ФЕСТИВАЛ

Следејќи ги светските трендови на организирање , снимање и емитување на техно журки на локации со голема антрополошка вредност ја

Прочитај повеќе

Филмскиот фестивал во Венеција ќе се одржи во септември

Филмскиот фестивал во Венеција ќе се одржи, според распоредот, на почетокот на септември, имајќи предвид дека ширењето на новиот коронавирус

Прочитај повеќе