- Advertisement -

archiveФејсбук

ЕкономијаСветСветот на работникот

Трошат пари на канцеларии, за вработените работат од дома: Платиле „само“ 367 милиони долари

Технолошкиот гигант „Фејсбук“ купил нови работни простории за 367 милиони долари. Фејсбук продолжил да го купува претходно неискористеното седиште на...
1 2
Page 1 of 2