АЗЕСКИ: СО УСПЕШНИОТ КАДАР ВО КОМПАНИИТЕ КОМОРАТА ГРАДИ ИЗДРЖАНИ СТАВОВИ И РЕШЕНИЈА ЗА ОДРЕДЕНИ ПРАШАЊА КАЈ ВЛАДАТА

Делегација на Стопанската комора на Северна Македонија, предводена од претседателот Бранко Азески, продолжувајќи ја теренската активност во периодот на постковид,

Прочитај повеќе

Филип Морис донира медицинска опрема во вредност од 110.000 евра за Клиниката за инфективни болести во Скопје

Општествено одговорните компании постојано се обидуваат да дадат некаков придонес за моменталната ситуација во Македонија, а таква е и Филип

Прочитај повеќе