Нападната филијала на Сбербанк во Сибир, тројца вработени се држат како заложници

 Непознато лице денеска упаднало во филијала на Сбербанк во сибирскиот град Тјумен и држи три лица како заложници. Според властите, полицијата

Прочитај повеќе

Нова филијала на Тиго во „Ретаил Поинт Парк“ во Чаир и најава за понатамошно проширување на продажната мрежа

Тиго Фајнанс ја продолжува експанзијата за достапност на финансиските услуги во најпотребните моменти Во присуство на локалната заедница, вработените и

Прочитај повеќе