archiveфилијали

ЕкономијаСветСветот на работникотСиндикат

Уникредит ќе укине 6,000 работни места

Италијанската Уникредит банка вчера потврдила дека во следните четри години во матичната земја ќе укине вкупно 6,000 работни места. Банката...