Афлек и Дејмон основаат компанија: Филмот не го сочинуваат само ѕвездите, туку и монтажерите, костимографите…

Бен Афлек и Мет Дејмон, едни од најголемите холивудски ѕвезди и најдобри пријатели, основаат сопствена продукциска куќа која ветува дека

Прочитај повеќе

Друштвото на филмски работници бара редефинирање на моделите за финансирање

Друштвото на филмските работници на Македонија (ДФРМ) на редовното собрание усвои одлука да иницира редефинирање на моделите на финансирање на

Прочитај повеќе