Дедо Џузепе дипломира на колеџ на 97-годишна возраст

Со речиси 97 години, италијанецот Џузепе Патерно е најстариот дипломец во светот. Скоро дипломираниот Џузепе Патерно, во родното Палермо, беше

Прочитај повеќе